Français Nederlands English

Drude van de Stuyver

Previous List Next

HENGSTENLIJN

DAVIGNON I Stempelhengst in Hannover en Oldenburg. Bundeschampion 1992 onder Ingo Pape. Top dressuurindex en zeer hoge springindex. Meer dan 25 gekeurde zonen. Vader van verschillende veilingtoppers, oa Devina M in 1999 in Verden verkocht voor 200.000 DM. Devina M is een Davignon uit Raphael en dan Domina (grootmoeder van Drude). 

WERTHER Stempelhengst en hengst van het jaar 1992 in Hannover.Zeer hoge dressuurindex en springindex. Leverancier van gekeurde hengsten, auktionspferde, internationale sportpaarden voor dressuur/springen internationale hengst met top hannoveraans bloed via Wendekreis en Ferdinand en Marcio.

DONNERWETTER Tophengst uit Hannover die vooral als vader van Donnerhall zeer sterk doorweegt op alle duitse fokkerijgebieden.

PIK KOENIG Stempelhengst uit Hannover die vooral als vader van Pik Bube I en II in alle fokgebieden doorleeft. Pik Bube I en II zijn volle broers van Pik Dame. (overgrootmoeder van Drude)

FRUSTRA II Zeer gezocht en gewaardeerd prestatiebloed in Hannover

MOEDERLIJN

Eén van de beste stammen in Duitsland : de stam van Pik Bube I en II, Donnerschlagh, Ragazzo, Wallstreet en vele andere internationale sport- en veilingtoppers.

De grootmoeder van Drude is oa. ook grootmoeder van een andere Davignondochter Devina M, die op de auktion in Verden voor een recordbedrag van 200.000 DM verkocht werd. * De moeder zelf van Drude is staatspremie en behaalde schitterende punten op de zuchtstutenprufung in Hannover. 
 

 

DAVIGNON DONNERHALL DONNERWETTER
NINETTE
PIROSCHKA PIK BUBE
St.Pr.St.DUNJA
St.Pr.St. WENKE WERTHER WENDEKREIS
MEISTERKRONE
DOMINA DONNERWETTER
St.Pr.St. PIK DAME

2000

 

Evita v/d Stuyver

Donkerbruin Vrouwelijk

VM. Davignon

VMM. Werther

   

 

 

Campione vd Stuyver

Hengst, Vader Cordino

Campione bereidt zich voor op de wedstrijden voor jonge paarden Onder Danny Tjampens is Campione VD Stuyver in dressuurtraining voor de wedstrijden voor de vijfjarigen; Tijdens het winterseizoen liep hij verscheidene eerste plaatsen en zorgde bij zijn optredens telkens voor een ruime belangstelling voor zijn spraakmakende uitstraling en zijn super bewegingen.

   

 

 

cordina vd stuyver

Raphael & Drude vd Stuyver

CORDINA zet eerste stappen onder het zadel van Danny T'jampens en toont haar vlotte bewegingen en haar rustig karakter.

Ze werd probleemloos zadelmak gemaakt en laat zich rijden als de besten.

   

1999

 

Candide vd Stuyver

Merrie

Vader cordino (Calypso II * Irish taxi)

 
stuyver@stuyver.beContact Stuyver Website by BrainlaneVisit Brainlane website